Keski-Suomen Vihreiden piirihallitus nimesi kokouksessaan 16.1.2019 uuden ehdokkaan kevään 2019 eduskuntavaalehin.

Tarmo Ketola

FT, dosentti Tarmo Ketola asuu Petäjävedellä, metsän keskellä, ja on akatemiatutkija Jyväskylän yliopistossa. Hän on tutkinut yli 10 vuotta eliöiden sopeutumista ilmastonmuutokseen. Ketola on varajäsen Suomen IPCC-työryhmässä, joka valmistelee Suomen osallistumista hallitustenvälisen ilmastopaneelin toimintaan. Ketola on aktiivisesti mukana metsästysseuratoiminnassa, on Vihreä Keurusseutu ry:n varapuheenjohtaja ja on Keski-Suomen tieteen ja teknologian Vihreiden perustajajäsen. Ajatuksissa: ilmasto, koulutus, luonto ja metsätalous. ”Ilmastonmuutoksen osalta tiedämme ongelman ja tiedämme ratkaisuja”, toteaa Ketola. “Nyt on aika toimia.”

Keski-Suomen Vihreät asettaa eduskuntavaaleihin täyden listan eli 14 ehdokasta. Aiemmin on nimetty Touko Aalto, Bella Forsgrén, Ilona Helle, Nico Holmberg, Tommi Liinalampi, Meri Lumela, Leena Lyytinen, Unto Mikkonen, Ville Seppälä, Irina Tuokko, Hannele Vestola ja Anna-Kaisa Vierinen.

KSV:n ehdokassivu

Lisätietoja:

Meri Lumela
puheenjohtaja, Keski-Suomen Vihreät
050 5547167

Veikko Ahola
toiminnanjohtaja, Keski-Suomen Vihreät
050 5925895