Syyskokous valitsi LitT, puoluehallituksen varajäsenen Elina Sillanpään Laukaasta uudelleen piirijärjestön puheenjohtajaksi. Keski-Suomen Vihreiden varapuheenjohtajaksi valittiin Ville Korhonen Jyväskylästä.

Muiksi piirihallituksen jäseniksi valittiin Marjo Suvanto,varalle Janne Saarela (Jyväskylän Vihreät Nuoret ja Opiskelijat Jyvioni), Kalevi Flyktman, varalle Johannes Verasdonck (Laukaa,) Antti-Juhani Kaijanaho, varalle Petri Vähäkangas, Virpi Kauko, varalle Tuija Mäkinen, (Jyväskylä) , Kalevi Tiitinen, varalle Tuija Tiitinen ( Äänekoski),  Liisa Karvonen, varalle Pulmu Kuorelahti-Juntunen (Saarijärvi), Minna Niivee, varalle Saara Peutere-Heikka (Jämsä), Matti Pakkanen, varalle Niina Hirsiaho (Petäjävesi) ja Lea-Elina Nikkilä, varalle Maija Örnmark (Keski-Suomen Vihreät Naiset KesViNa).
Syyskokous hyväksyi myös yhdistyksen uudet säännöt.

Lisätietoja
Elina Sillanpää
050 3690624
puheenjohtaja
Keski-Suomen Vihreät
Veikko Ahola
050 5925895
Toiminnanjohtaja
Keski-Suomen Vihreät