Vaalit lähestyvät! Ensimmäisenä luvassa on kesällä toimitettavat eurovaalit, joissa Vihreiden ehdokkaana Keski-Suomesta on olympiauimari sekä kunta- ja aluevaltuutettu Ari-Pekka Liukkonen. Jo aivan nurkan takan odottavien eurovaalien lisäksi nyt on jo aika alkaa valmistautumaan myös ensi kevään kunta- ja aluevaaleihin.

Tämän tekstin lopusta löydät lomakkeen, johon vastaamalla voi ilmoittautua Keski-Suomen eurovaalityöryhmään sekä aluevaalien ja Jyväskylän kuntavaalien ehdokashankintaryhmiin.

Täytäthän lomakkeeseen kaikki pyydetyt tiedot, niin sinut saadaan lisättyä varmasti oikeisiin ryhmiin ja tiedotus aiheesta tavoittaa sinut myös tulevaisuudessa!

Voit ilmaista kiinnostuksesi joko vain yhteen ryhmään tai vaikka kaikkiin! Varsinaiset työryhmät pyritään kasaamaan ja toiminta aloittamaan mahdollisimman pian, joten täytäthän lomakkeen viimeistään 24.3. mennessä! Myös vielä tämä jälkeen voi olla suoraan toiminnanjohtajaan yhteydessä jos vaalikärpänen pääsee puraisemaan vasta vähän myöhemmin.

Entä mitä ryhmissä pääsee tekemään?

  •     Aluevaalien ehdokashankintaryhmä
  •     Kuntavaalien ehdokashankintaryhmä Jyväskylässä

Ryhmissä lähdetään heti kartoittamaan potentiaalisia ehdokkaita aluevaaleihin ja Jyväskylän kuntavaaleihin. Aluevaaleissa toivomme listalle tietysti laajaa edustusta koko Keski-Suomen alueella ja tämän vuoksi olisi tärkeää että aluevaalien ehdokashankintaryhmään hakeutuu maakunnan vihreitä aktiiveja. Ryhmä aloittaa työnsä ehdokkaiden kartoittamisella, jonka jälkeen ehdokkaita lähdetään kontaktoimaan. Tavoite on saada jo tänä keväänä tukku ehdokkaita nimettyä molempiin vaaleihin. Ehdokashankinnassa kaivataan ennen kaikkea intoa tarttua toimeen ja rohkeutta lähestyä potentiaalisia ehdokkaita!

Mahdollisimman täysi ja moninainen vaalilista on näissä vaaleissa menestymisen kannalta erittäin tärkeää, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan rakentamaan Keski-Suomeen ja Jyväskylään Vihreää vaalivoittoa.

  •    Eurovaalityöryhmä

Eurovaalityöryhmään toivomme ihmisiä jotka haluavat aktiivisesti osallistua eurovaalien suunnitteluun ja tekemiseen Keski-Suomessa ja Jyväskylässä. Ryhmä suunnittelee Keski-Suomessa järjestettäviä eurovaalitapahtumia ja vastaa tapahtumajärjestelyiden koordinoinnista. Mukaan toivotetaan ilolla kaikki ideat, ajatukset ja kokemukset vaalien tekemisestä!

”Eurovaalit kyllä kiinnostaa, onhan meillä Keski-Suomessa oma ehdokaskin, mutta minulla ei juuri nyt ole mahdollisuutta sitoutua vaalityöhön. Voinko silti päästä tekemään vaaleja?”

Ehdottomasti! Jos telttailu ja perinteinen kampanjatyö vihreämmän Euroopan hyväksi kiinnostaa, klikkaa lomakkeessa ”kyllä” kohdassa ”Minut saa lisätä Keski-Suomen eurovaalikampanjaryhmään WhatsAppissa”  niin lisäämme sinut kampanjan WhatsApp-ryhmään jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista ja kerätään vapaaehtoisia kampanjointiin ja tapahtumiin!

Linkki tulevien vaalien superlomakkeeseen: https://forms.gle/ZhcQKHoegu43BK4Q6

Ehdokkaaksi kunta- ja/tai aluevaaleihin: https://asiointi.vihreat.fi/ehdokkaaksi

Kaikissa heräävissä kysymyksissä ja pohdinnoissa voi olla yhteydessä toiminnanjohtajaan: lassi.niininen(at)vihreat.fi, 0503833022