Ilouutisia!
Olemme saavuttaneet ennätyksen kuntavaalien ehdokasasettelussa. Koko Suomessa vihreitä kuntavaaliehdokkaita on yli 2500, mikä on huikea määrä.

Ennätyksiä rikottiin myös Keski-Suomessa: vihreät yhdistykset asettivat 14 kunnassa yhteensä 141 ehdokasta. Tulos on kaikkien aikojen paras (vuonna 2008 oli 118 ehdokasta ja edellisissä kuntavaaleissa 2012 ehdokkaita oli 110). Tästä kuuluu suuri kiitos kaikille, jotka ovat meitä auttaneet!

Vihreitä ehdokkaita on seuraavissa Keski-Suomen kunnissa: Hankasalmi 1, Joutsa 1, Jyväskylä 85, Jämsä 12, Kannonkoski 2, Keuruu 4, Laukaa 9, Multia 3, Muurame 4, Petäjävesi 4, Saarijärvi 6, Toivakka 1, Viitasaari 3 ja Äänekoski 6.

Nyt käynnistyy varsinainen vaalikampanja, jossa tavoittelemme kaikkien aikojen vihreää kuntavaalitulosta myös Keski-Suomeen 9. huhtikuuta. Sen takeena ovat loistavat ehdokkaamme ja se työ, jota kaikki vihreät voivat tehdä tulevien viikkojen aikana.

Me haluamme yhdessä rakentaa parempia kouluja, puolustaa ympäristöä, luoda uutta työtä
ja torjua eriarvoisuutta.

Tule mukaan vaalityöhön kotipaikkakunnallasi!

Voit myös tukea taloudellisesti vihreitä yhdistyksiä ja ehdokkaita

https://lahjoita.vihreat.fi