Vaaliviestinnän koordinaattori vastaa Keski-Suomen Vihreiden kuntavaalikampanjan verkkoviestinnästä yhteistyössä piirin vaalipäällikön, kampanjaryhmän, ehdokkaiden ja vapaaehtoisten vaalityöntekijöiden kanssa.

Koordinaattorin tehtävät liittyvät erityisesti sosiaalisen median kanavien sisällön tuottamiseen ja kehittämiseen sekä Keski-Suomen Vihreiden jäsenyhdistysten auttamiseen graafisissa tehtävissä. Työtehtävien määrä sovitaan ja priorisoidaan osa-aikaiseen työsuhteeseen sopivaksi. 

Vaaliviestinnän koordinaattorilta edellytämme viestintäalan opintoja ja/tai aiempaa kokemusta monikanavaisesta verkkoviestinnästä, taitto-ohjelmista ja WordPressin käytöstä. Etsimme ajantasaista viestintänäkemystä, omatoimisuutta, yhteistyökykyä ja projektinhallintaosaamista. Arvostamme monipuolisia kirjoitustaitoja, ymmärrystä sosiaalisen median näkyvyyden optimoinnista sekä vihreän politiikan ja järjestökentän tuntemusta.

Vaaliviestinnän koordinaattorin työaika on 20 tuntia viikossa ja palkka on Vihreän liiton työehtosopimuksen mukainen 1432 euroa/kk. Työ edellyttää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä. Työtä tehdään pääasiassa etänä, ja työntekijälle korvataan oman koneen käyttö. Työsuhde alkaa 18.1.2021 ja päättyy 18.4.2021, ellei tehtävään valittavan henkilön kanssa toisin sovita.

Hakemukset ja ansioluettelot toivomme lähetettävän ke 9.12.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen keski-suomi@vihreat.fi. Haastattelut toteutetaan etäyhteyksin viikon 51 alkupuolella. 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Veikko Ahola, veikko.ahola at vihreat.fi, 050 5925 895