Keski-Suomen VIhreiden syyskokous 11.12.2021 valitsi piirijärjestölle uuden johdon kaudelle 2022 – 23. Puheenjohtajaksi valittiin FM, tutkija Emilia Lakka Jyväskylästä ja varapuheenjohtajaksi opettaja Jari Penttinen Saarijärveltä. 

Piirihallitukseen valittiin 

  • Nina Hirsiaho, varalle Irene Hallamäki (Keski-Suomen Vihreät Naiset)
  • Irja Seilola, varalle Halla Hänninen (Muuramen Vihreät) 
  • Erna Elo (Pohjoisen Keski-Suomen Vihreät), varalle Lea-Elina Nikkilä (Joutsan Vihreät)
  • Tarmo Ketola (Vihreä Keurusseutu), varalle Jussi Gustafsson (Keski-Suomen tieteen ja teknologian vihreät)
  • Arto Lampila, varalle Minna Myllymäki (Jyväskylän Vihreät)
  • Pilvi Honka, varalle Tommi Sulkala (Äänekosken Vihreät)
  • Anne Leinonen, varalle Matti Pakkanen (Laukaan Vihreät)
  • Mirva Keckman, varalle Jyry Virtanen (Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat)
  • Karoliina Autio (Vihreä Jämsä), varalle Vesa Jarva (Jyväskylän Vihreät)

“Heti tammikuussa pääsemme uuden piirihallituksen voimin johtamaan Keski-Suomen Vihreät historian ensimmäisiin aluevaaleihin. Jokaisen keskisuomalaisen on voitava luottaa siihen, että laadukkaita sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluita saa silloin, kun niitä tarvitsee. Onnistunut uudistus vaatii palvelupolkujen sujuvoittamista, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden tinkimätöntä puolustamista sekä panostuksia työntekijöiden jaksamiseen ja hyvinvointiin,” painottaa Keski-Suomen Vihreiden uusi puheenjohtaja Emilia Lakka.