Hei kaikki vihreät ihmiset!

Teetä Vihreillä -opintopiiri käynnistää toimintansa tammikuussa. Ensimmäinen tapahtumamme on käynti Jyväskylän kaupunginteatterin esityksessä ”Niskavuoren nuori emäntä” lauantaina 31.1.2009 klo 13. Esityksen jälkeen siirrymme Wilhelmiinan konditoriaan viereiseen kortteliin (Asemakatu 3, bussipysäkkien vieressä) kuulemaan, kun dosentti Jukka Ammondt kertoo Hella Wuolijoesta ja kyseisestä näytelmästä. Alustukselle ja keskustelulle on varattu aikaa klo 16 – 18.

Esitykseen on ennalta varattu lippuja, jotka saatte nyt 18 e/kpl. (Normaali hinta 20 e.) Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille hinta on 15 e. Varatut liput voi lunastaa Veikko Aholalta Sepänkeskuksen toimistolta myöhemmin sovittavina ajankohtina tahi Sari Laineelta näytökseen saavuttaessa.

http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/nuori_emanta

Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 21.1. klo 16 mennessä Irene Hallamäelle.
irhallam()jyu.fi tai irhallam()gmail.com, p. 040 7579 723