Uuden kunnanvaltuuston ensimmäinen kokous on ohi ja allekirjoittanut istui näin ensimmäistä kertaa tuoreena valtuutettuna päättämässä kunnan asioista.

Ensimmäinen kokous oli lähinnä lautakuntien ja vastaavien toimielinten nimeämiskokous, eikä nimeämisissä tullut yllätyksiä aiempiin neuvotteluihin nähden. Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Juha Kaistinen (SDP).

Myös kunnan hallintosääntöä päivitettiin, sillä siinä määrätään kunnan hallinnon toimintatavoista ja hallintoa ollaan parhaillaan uudistamassa. Tärkeä ratkaisu tässä kohtaa oli, että koulujen opetuksen tuntikehyksistä sekä koulujen työajoista ja vapaapäivistä päättää lautakunta eikä kunnan virkamies. Tämä tarkoittaa, että näistä asioista päätettäessä kuntalaisten tahto toteutuu paremmin.

Seuraava valtuuston kokous on maaliskuun alkupuolella, ja siellä luvassa on kenties enemmän päätettävää asiaa.

-Teea Kortetmäki