Keski-Suomen Vihreät ry:n syyskokous Petäjävedellä valitsi LitM Elina Sillanpään Laukaasta piirijärjestön puheenjohtajaksi. Elina Sillanpää on kunnanvaltuutettu ja sosiaali- terveyslautakunnan jäsen sekä Keski-Suomen Vihreiden kansanedustajaehdokas. Piirijärjestön varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Yli-Tainio Jyväskylästä.
Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Kalevi Flyktman (varalla Anne Leinonen) Laukaasta, Liisa Karvonen (Tuulikki Poser-Hirvi) Saarijärveltä, Ville Korhonen (Anni Pursiainen)  Jyväskylän Vihreistä nuorista ja opiskelijoista, Saara Peutere-Heikka (Minna Niivee) Jämsästä, Tuija Mäkinen (Minna Kilpala) Jyväskylästä, Matti Pakkanen (Nina Hirsiaho) Petäjävedeltä, Tuija Tiitinen (Layla Ahonen) Äänekoskelta, Ilona Toivanen (Nico Holmberg) Jyväskylästä ja Maija Örnmark (Keski-Suomen Vihreät Naiset) (Jouko Pihlainen Keuruulta).