Keski-Suomen Vihreät ry:n kevätkokous kokoontui 5.5. 2011 Keski-Suomen Kirjailijatalossa vaalien jälkeisissä tunnelmissa. Vaikka tavoite Vihreästä kansanedustajasta ei toteutunutkaan, on usko Vihreiden uuteen nousuun luja. Tästä antaa viitteitä mm. jäsenmäärän huikea kasvu vaalien jälkeisinä viikkoina. Keski-Suomen Vihreät suuntaa tulevaan kehittämällä omia toimintatapojaan ja tekemällä entistäkin näkyvämmin Vihreiden tavoitteita tunnetuksi Keski-Suomessa ja keskisuomalaisia tavoitteita Vihreässä liitossa.
Kevätkokous käsitteli sääntömääräisten asioiden lisäksi Vihreän liiton Kuopion puoluekokouksen 11.-12.6. 2011 henkilövalintoja. Keski-Suomen Vihreät ehdottaa puoluehallitukseen puheenjohtaja Elina Sillanpäätä ja eduskunta-avustaja Touko Aaltoa. Puoluevaltuuskuntaan piirijärjestö esittää Antti Yli-Tainiota, Maia Fandia, Kalevi Tiitistä, Panu Piirtolaa, Virpi Kaukoa ja Nico Holmbergia.