Anu Oksanen

Keski-Suomen Vihreiden piirihallitus nimesi kokouksessaan 3.2.2019 neljännentoista ehdokkaan kevään 2019 eduskuntavaalehin. Vihreiden ehdokaslista on nyt täynnä.

KTM, ekonomi Anu Oksanen on kotoisin Saarijärveltä ja tuntee maaseudulla asumisen ja yrittämisen kipupisteet. Oksanen työskentelee Kannonkosken ja Kyyjärven elinkeinokoordinaattorina ja on mukana Kannonkosken kunnan johtoryhmässä. Luottamustehtäviä hänellä on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin valtuustossa ja Saarijärven sivistyslautakunnassa. Suomen Ladussa Oksanen toimii kansallisessa maastopyöräilyn kehittämistyöryhmässä.

Oksanen on asunut kahdella mantereella ja neljässä maassa, mikä antaa hänelle globaalia näkökulmaa niin talouden kuin luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen haasteisiin. Aktiivisena suunnistajana ja melojana Oksanen arvostaa puhdasta luontoamme ja jokamiehenoikeuksiamme.

”Suomen tukijalkoina ovat hyvinvoivat asukkaat, vahvat pienyritykset ja puhdas elinympäristömme”, toteaa Oksanen. “Voimme edistää näitä avoimella paikallisella, alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä yhteistyöllä. Biotalouden hyödyntäminen suomalaisena kilpailuvalttina on vasta alussaan.”

Muut Vihreiden kansanedustajaehdokkaat ovat Touko Aalto, Bella Forsgrén, Ilona Helle, Nico Holmberg, Tarmo Ketola, Tommi Liinalampi, Meri Lumela, Leena Lyytinen, Unto Mikkonen, Ville Seppälä, Irina Tuokko, Hannele Vestola ja Anna-Kaisa Vierinen.

KSV:n ehdokassivu: https://www.keskisuomenvihreat.fi/vaalit-2019/eduskuntavaalit-2019/

Lisätietoja:

Meri Lumela
puheenjohtaja, Keski-Suomen Vihreät
050 5547167

Veikko Ahola
toiminnanjohtaja, Keski-Suomen Vihreät
050 5925895